Bedrijfsuitjes

door Windseekers

Powerkiten en kitesurfen met grote groepen op strand
Teambuilding activiteiten voor ieder niveau

Jouw ervaring

bedrijfsuitjes op het strand van IJmuiden

Onze bedrijfsuitjes zijn erop gericht om jouw team beter op elkaar ingespeeld te raken door samen actief bezig te zijn op het Nederlandse strand.

De opties voor de uitjes zijn eindeloos en worden besproken tijdens een intake die wij met jou houden nadat je ons hebt gemailt of gebeld. Zo kunnen jullie bijvoorbeeld gaan powerkiten, waarmee je de basis van het kiten op een speelse manier leert, is het mogelijk om op diep en ondiep water te leren winchen en kun je na afloop een heerlijk diner eten.

Voel de zilte wind door je haren, de frisse lucht in je neus en de smaak van de vier elementen in je mond. Voel dat je leeft.

Prijs op aanvraag.

Met elkaar bouwen we de winch op om zo veilig aan de slag te kunnen met het wakeboarden langs het strand

Veiligheid

Veiligheid is onze nummer een prioriteit. Elke kiter krijgt een harnas om en een helm op. Daarnaast hebben de kites een ‘safety-leash’ zodat deze naar beneden vallen wanneer er teveel kracht op komt te staan. Het strand van IJmuiden is ingericht in verschillende zones waardoor wij kunnen garanderen dat er de ruimte is om in alle rust te kunnen kiten. Aanvullend zijn onze IKO gecertificeerde instructeurs altijd op de hoogte van het actuele weer.

Opbouw

Op de afgesproken tijd komen jullie aan bij onze kite-club waar jullie ontvangen worden met een drankje en onze glimlach. De activiteiten die op de planning staan worden uitgelegd, het weer wordt besproken en indien nodig wordt er gear uitgedeeld. Er wordt ge-kite zolang jullie daar zin in hebben en de planning het toelaat. Het heerlijke diner staat klaar zodra iedereen voldaan en ontspannen uit het water bij de club terugkomt en kan uitvloeien in een geknetter van ons kampvuur.

Helmpje op, board onder je arm en op naar de kabel. De eerste rit achter de wakeboard winch op het strand vergeet je nooit meer!

BEGIN JE AVONTUUR HIER!

LEES MEER
Kitesurfschool Windseekers
KENNEMERSTRAND 172
1976GA IJMUIDEN
06 55 689 119
INFO@WINDSEEKERS.NL
*
*