Kitesurfles

bij Windseekers

Gepersonaliseerd kitesurfles voor beginners en gevorderde
IKO gecertificeerde kitesurfschool

Jouw ervaring

Kiten op het strand van IJmuiden

Kitesurfles is voor iedereen die zijn techniek op het board wil verbeteren. Het maakt niet uit of je beginnend bent of gevorderd, onze les sluit naadloos aan op jouw tempo.

Het is ons doel om jouw techniek met een gepersonaliseerde methode beter te maken en je op deze manier mee te nemen in onze wereld, die eindeloos is. Onze voorzieningen en opbouw van de lessen zorgen ervoor dat het je aan geen enkel detail ontbreekt. Niet aan materiaal, noch kennis, niet aan aandacht of plezier.

Kom kiten bij Windseekers IJmuiden en doorloop via onze IKO gecertificeerde les alle stappen die jij nodig hebt om een ervaren kiter te worden.

Veilig kitesurfles door harnas om en helm op plus veel ruimte

Veiligheid

Veiligheid is onze nummer een prioriteit. Elke kiter krijgt een harnas om en een helm op. Daarnaast hebben de kites een ‘safety-leash’ zodat deze naar beneden vallen wanneer er teveel kracht op komt te staan. Het strand van IJmuiden is ingericht in verschillende zones waardoor wij kunnen garanderen dat er de ruimte is om in alle rust te kunnen kiten. Aanvullend zijn onze IKO gecertificeerde instructeurs altijd op de hoogte van het actuele weer.

Opbouw

Aan het begin van de les bouw je samen met de instructeur de kite op. Je leert hoe je de kite uitrolt, de lijnen uitloopt, vast maakt en hoe je een ‘pre-flight’ check uitvoert. Je avontuur begint met een gevarieerd aantal oefeningen in het water, waaronder: achtjes vliegen, de klok, de powerstroke, het landen en starten. In de les komen ook gevorderde oefeningen aan bod. Leer bv. goed te keren en draaien, tegen de wind in te varen of een ‘bodydrag’.

Begin je avontuur met gevarieerde oefeningen

BEGIN JE AVONTUUR HIER!

LEES MEER
Kitesurfschool Windseekers
KENNEMERSTRAND 172
1976GA IJMUIDEN
06 55 689 119
INFO@WINDSEEKERS.NL
*
*