PRO LESSEN

bij Windseekers

Leer stap voor stap kitefoilen
Leer bochten draaien op een hydrofoil board tijdens het kitesurfen

Jouw ervaring

Foilen en freestylen op het strand van IJmuiden

Pro lessen zijn voor de ervaren kiters die willen leren foilen, wave-riden of freestylen op een semi-professioneel niveau. Onze les sluit naadloos aan op jouw tempo en vraagstuk.

Het is ons doel om jouw techniek met een gepersonaliseerde methode en uitgebreide video-analyse beter te maken en je op deze manier verder mee te nemen in onze wereld, die eindeloos is. Onze voorzieningen en opbouw van de lessen zorgen ervoor dat het je aan geen enkel detail ontbreekt. Niet aan materiaal, noch kennis, niet aan aandacht of plezier.

Kom kiten bij Windseekers IJmuiden en doorloop via onze IKO gecertificeerde les alle stappen die jij nodig hebt om een ervaren kiter te worden.

Kitesurf Foilen is makkelijk en leuk om te leren

Veiligheid

Veiligheid is onze nummer een prioriteit. Elke kiter krijgt een helm op en een harnas om. Aanvullend maken we gebruik van BB Talkin headphones voor aanwijzingen tijdens het kiten. Het strand van IJmuiden is ingericht in verschillende zones waardoor wij kunnen garanderen dat er voldoende ruimte is om in alle rust te kunnen boarden. Onze IKO gecertificeerde instructeurs zijn altijd op de hoogte van het actuele weer.

Opbouw

Aan het begin van de les bouw je zelfstandig je kite op en laat je zien wat je al kan, daarop geven wij feedback. Samen met de instructeur ga je varen en let je op de punten die je zojuist hebt gehoord waarbij je tijdens het kiten verder wordt bijgestuurd via de intercom. Afsluitend kijken we naar de video-analyse van jouw training en maken we een eventuele vervolgafspraak om je techniek nog verder te maximaliseren. Bekijk thuis jouw video en wordt een pro!

Het juiste materiaal is het halve werk bij het leren foilen als kitesurfer

BEGIN JE AVONTUUR HIER!

LEES MEER
Kitesurfschool Windseekers
KENNEMERSTRAND 172
1976GA IJMUIDEN
06 55 689 119
INFO@WINDSEEKERS.NL
*
*