Winchen

door Windseekers

Het professionele team van Windseekers leert jou wakeboarden in ondiep water langs het strand
Ook met de Foil kun je bij ons wakeboarden achter de winch

Jouw ervaring

winchen op het strand van IJmuiden

Je hoeft nu nooit meer te wachten op de wind om te kunnen kite-boarden, want bij ons kun je altijd komen winchen. Het plezier is dus nooit ver weg.

Met gepassioneerde inzet gaan wij de uitdaging aan om jouw board-gevoel los van de kite te verbeteren en sturen je techniek naar grotere hoogte tijdens het uitdiepen van je slides, carves en sprongen. Kortom, de winch is ideaal voor elk niveau.

Kom winchen bij Windseekers IJmuiden en doorloop via onze IKO gecertificeerde les alle stappen die jij nodig hebt om een ervaren kiter te worden.

Stap voor stap leer je hoe je in balans op je board blijft staan tijdens de wakeboardles op het strand

Veiligheid

Veiligheid is onze nummer een prioriteit. Elke deelnemer krijgt een helm op en een wetsuit en zwemvest aan. Een ervaren IKO gecertificeerde instructeur bediend de winch, die automatisch stopt wanneer je in het water valt. Het strand van IJmuiden is ingericht in verschillende zones waardoor wij kunnen garanderen dat er voldoende ruimte is om in alle rust te kunnen boarden.

Opbouw

In de correct zone op het strand zetten we de winch op terwijl we uitleg geven over onze communicatie op afstand. Je begint de les vanaf een startplatform om goed te leren starten waarbij wij analyseren wat er goed gaat of beter kan. Na een aantal runs te hebben gemaakt geven we je onze feedback en kun je meer snelheid, of je eerste carve-bochten gaan maken. Het maakt niet uit wat je wilt doen op je board, oefening baart kunst.

Als je het eenmaal onder de knie hebt kun je makkelijk met een hand los varen

BEGIN JE AVONTUUR HIER!

LEES MEER
Kitesurfschool Windseekers
KENNEMERSTRAND 172
1976GA IJMUIDEN
06 55 689 119
INFO@WINDSEEKERS.NL
*
*