Beachclub Makai

Op het strand van IJmuiden

Drogende boards in de zon bij windseekers
Net zo gezellig als je huiskamer is het bij kitesurfschool Windseekers.

Over de club

Op het strand van IJmuiden

Ten zuiden van de zuidpier van Velsen verzorgd Makai prachtige accomodaties en voorzieningen op een breed, ruim strand waar je dit zelden tegenkomt. De club van 300m2 biedt het hele jaar door faciliteiten aan kiters. Zo hebben we kleedkamers, douches, jet-skis, een winch, compressor en een weelderige lounge.

Proef de vier elementen terug in onze gerechten. Verbind met elkaar bij het kampvuur. Wordt onderdeel van de Makai familie en kom tot ontspanning op het terras.

In de zomer verandert het water onder de pier tot een paradijs wanneer de wind uit het noorden waait. Open strand, vlak water, wakestyle obstakels en warm zand onder je voeten. Laat je afzakken naar het zuiden en je komt de meest ‘cleane’ golven uit de regio tegen. Geniet van alle windrichtingen op onze unieke plek.

Powerkiten en kitesurfen met grote groepen op strand

Eten & drinken

Bij strandpaviljoen Zuidpier, naast de club van Windseekers IJmuiden, is het eten verbonden aan de vier elementen: vuur, water, lucht en aarde. Op het uitgebreide en gevarieerde menu staan seizoensgerechten die je meenemen op reis. Geniet van een heerlijk Oosters zalmpakketje, Thaise curry met gegrilde groente of ga het avontuur aan met een hamburger op een zeekraalbol.

BEGIN JE AVONTUUR HIER!

LEES MEER
Kitesurfschool Windseekers
KENNEMERSTRAND 172
1976GA IJMUIDEN
06 55 689 119
INFO@WINDSEEKERS.NL
*
*